Ankara’da faaliyet gösteren sekiz Ege ilinin vakıf ve derneklerinin biraraya gelerek 2005 yılında oluşturdukları ve bu yıl kuruluşunun 13. yılını kutladıkları EGEM Platformu, nihayet web sitesine kavuştu.

Afyonkararahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Merkezi’nde 7 Ağustos 2017 tarihinde düzenlenen toplantıda NDE Tasarım tarafından hazırlanan ve Hüsnü Mert Uygun’un sunumuyla dernek başkanlarımıza tanıtılan web sitesi başkanlarımız tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

Tüm Egeli hemşehrilerimizin Ege illerinin haberlerinden, duyurularından, etkinliklerinden haberdar olabilecekleri, bir tıkla Ege bölgemizin yöresel türkülerini dinleyebilecekleri bir site olmasına özen gösteren başkanlar, başarılı çalışmaya ve sunuma imza atan Hüsnü Mert Uygun’a teşekkür ettiler.

Ege illerimize ait gelişmelerden, duyurulardan ve etkinliklerden ücretsiz haberdar olabilmek için, tüm Egeli hemşehrilerimizi, web sitemizdeki “Bize Katılın” başlığından e-mail adresleriyle birlikte kayıt olmaya davet ediyoruz.

Egem Platformu internet adresi:

www.egem.org.tr