AFYONKARAHİSAR VE İLÇELERİ DAYANIŞMA DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurulunda Mehmet Ali Özerkan yeniden başkanlığa seçildi.

En önemli imtihanlarını 10.Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri’nde verdiklerini belirten dernek Başkanı Mehmet Ali Özerkan hemşehrilerinin desteğiyle önlerine çıkabilecek her türlü sorunu aşabileceklerini belirtti.

Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya ve Mehmet Parsak’ın da davetli olarak katıldığı genel kurula Ankara’da yaşayan Afyonkarahisarlılar büyük ilgi gösterdi. Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği genel merkezinde gerçekleştirilen genel kurul, Genel Başkan Mehmet Ali Özerkan’ın açılış konuşmasıyla başladı Divan başkanlığına kurucu genel başkan İrfan Ünver Nasrattınoğlu, başkan yardımcılığına kurucu yönetim kurulu üyesi

Ahmet Bodur ve yazman üyeliğe İbrahim Aydoğdu seçildiler.

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkan Mehmet Ali Özerkan,”Mülkiyeti derneğimize ait olan bu yerin alınmasında katkı verenlere çok teşekkür ediyorum. Başta çok değerli hemşehrimiz Ali Kılıç olmak üzere Afyonkarhisar Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a,Yenimahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar’a ve katkı sağlayan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu yeri almakla görevimizi tamamlamadık. Esas

görev bundan sonra başlıyor”

“Çok değerli hemşehrimiz Orman ve Su İşleri Bakanı’mız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte milletvekillerimizin, bürokratlarımızın, belediye başkanlarımızın ve tüm hemşehrilerimizin yanımızda olması bizim çalışma azmimizi ve sorumluluğumuzu kat kat artırıyor.” dedi.

Özerkan,” En önemli imtihanlarını 10. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri’nde verdiklerini belirterek bu güne kadar yapılanların en görkemlisine imza atmanın gururunu yaşıyoruz, bununla ilgili gerekli makamlardan takdir tebrik ve teşekkür alıyoruz” diyerek doğru yolda olduklarını belirti.

Milletvekili Ali Özkaya da,” Mehmet Ali Özerkan’ı ve yönetim kurulu üyelerini kutluyorum.1975 yılında kurulmuş derneğimizin yeni de olsa bir yer sahibi olmasından dolayı çok mutlu oldum. Her zaman dernek yönetim kurulunun yanında olacağım. Daha önce Dinar ve Yöresi Kalkındırma Derneği’nin kurucusu olduğumdan dolayı derneklerin sorunlarını bildiğini, Afyonkarahisarlılar derneğini de yakından takip ettiğini” söyledi. Özkaya,” Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olunduğu müddetçe aşılamayacak hiç bir sorun kalmaz. Afyonkarahisar’a ve bölgeye yapılan yatırımların takipçisiyim” dedi.

Suriye’nin Afrin bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin başarılı operasyonuyla ilgili de tüm katılımcılardan birer fatiha ile destek olunması çağrısı yaptı.

Daha sonra söz alan milletvekili Mehmet Parsak da, “Altı yıl genel başkanlık rozeti taşıyarak görev yapmaktan onur duyduğum Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nde görevi, altı yıl birlikte çalıştığım Mehmet Ali Özerkan’a devretmekten çok mutlu oldum ve derneğimiz emin ellerde emin adımlarla geleceğe yürüyor. Mehmet Ali Özerkan ve ekibine teşekkür ederim. ‘Dün olduğu gibi bugün de yarında’ her zaman derneğimizin yanındayım. Bize düşen ne varsa yapmaya hazırız Gelecekte derneğimizin çok daha üretken, çok daha faydalı işlere imza atacağına yürekten inanıyorum. Bununla birlikte Afrin bölgesinde şehit olan kınalı kuzularımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Sınırımızda bir tane teröristi barındırmayacağımızı, dünyanın bunu böyle bilmesi gerektiğini, bilmeyenlere de bunu bildirmekten geri kalmayacağız.” diye konuştu.

Denetleme Kurulu Başkanı İbrahim Ulusoy’un raporları sunmasından sonra tahmini bütçe okunarak seçimlere geçildi. Gizli oy açık tasnif şeklinde yapılan seçimlerde üyelerin tamamının oyunu alarak göreve gelen yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Mehmet Ali Özerkan (işadamı)

İsmail Aydınkaş (işadamı)

Samet Karpuz (avukat)

Eren Özerkan (işadamı)

İbrahim Aydoğdu (emekli asker)

Necmettin Can (memur)

Sümeyye Ünal (eğitimci)