Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nden Afjet Afyonspor Kafilesine Ziyaret

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği yönetim kurulu final vizesini alacağı son maç olan Keçiörengücü maçı için Ankara’ya gelen Afjet Afyonspor kafilesini yalnız bırakmadı.

Dernek genel başkanı Mehmet Ali Özerkan, genel sekreter Necmettin Can, genel sayman İbrahim Aydoğdu ve yönetim kurulu üyesi Eren Özerkan, kaldıkları otelde Afjet Afyonspor kafilesi ile bir araya gelerek tüm kafileye başarılar dilediler.

Afjet Afyonspor futbol şubesi sorumlusu Hasan Bayaman’ın görüşü alınarak, futbolcularımızın güç ve moral kazanması amacıyla derneğimiz tarafından baklava ikram edildi. Keyifli bir ortamda geçen ziyarette futbolcularımız da bu ikram sonrası galibiyet sözü verdiler.

Dernek Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan, kafile Ankara’ya geldikten sonra futbol şube sorumlusu Hasan Bayaman’la sürekli irtibat halinde olduklarını ve takımı yalnız bırakmama adına her türlü yardıma hazır olduklarını beyan ederek şunları söyledi: “Bizler Afyonkarahisar sevdalıları olarak her zaman takımızın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Takımımız her Ankara’ya geldiğinde biz Afyonspor sevdalılarını bir heyecan sarar. Gönlümüz istiyor ki Ankara’da tüm Afyonspor taraftarımızı da ağırlayabilelim. Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği olarak toplu mesaj yoluyla 3000 – 3500 hemşehrimize ulaşabiliyoruz. Bunun yanında sosyal medya aracılığı ile de ulaştığımız bir çok taraftarımızla birlikte, takımımızın her Ankara’ya gelişinde birlik, beraberlik ve güç birliği içerisinde, Afjet Afyonsporumuzun her maçında yanında olmak için elimizden gelen tüm gayreti sarf etmeye devam edeceğiz. Bu konuda yönetim kurulu olarak kararlıyız. Bundan sonra da Ankara’daki Afyonkarahisarlılar olarak takımımıza olan desteğimizi artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz.”

Daha sonra Dernek genel sekreteri Necmettin Can da “Biz her zaman her yerde takımızı desteklemekten geri kalmayacağız. Bu vesile ile Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği olarak takımımızı, teknik adamlarımızı ve yöneticilerimizi kaldıkları otelde ziyaret ederek başarılar diledik. Gönlümüz, kalbimiz sizlerle… Ankara’da yaşayan Afyonkahisarlılara bir kez daha final mutluluğunu yaşatacağınıza yürekten inanıyoruz. Biliyoruz ki bu takımı buralara siz değerli kardeşlerimiz getirdiniz. Bu maçta da bir kez daha bizlere Afjet Afyonspor sevdalılarına bir mutluluk daha yaşatmanızı istiyoruz. Biliyoruz ki sizin bunu gerçekleştirecek gücünüz var ve biz buna yürekten inanıyoruz.” dedi.

Samimi geçen ziyaretin ardından dernek yönetim kurulu, yönetime, teknik heyete ve sporculara başarılar dileyerek otelden ayrıldı.